Korte opvoedvraag

KORTE OPVOEDVRAAG

divider-stripe.png

Heb je een korte vraag over opvoeding of zou je graag even willen sparren? Maak dan gebruik van het volgende aanbod.

Adviespakket t.w.v. 49 Euro (incl.BTW)

  • Intake gesprek
  • Passende tips en adviezen van onze (ortho)pedagoog
  • Follow up gesprek
Tijdens het intake gesprek gaan we verder in op jouw hulpvraag. Een follow up gesprek is bedoeld om te checken of de tips en adviezen het gewenste effect hebben bereikt.

Het intake- en follow up gesprek vindt telefonisch of via videobellen plaats.

Wil je weten of dit adviespakket iets voor jou is?
Maak dan gebruik van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Vrijblijvend kennismakingsgesprek

icon-reviews.png

“Voor een korte opvoedvraag heb ik Nicole van Opgroeigeluk ingeschakeld. Ze gaf goede adviezen en een bestand waarin de ontwikkelingsleeftijd beschreven staat. Dit was heel helder en de toegepaste tips waren heel fijn. We hebben er echt wat aan gehad. Nicole luistert heel goed en geeft adviezen die bij ons passen.”

– Laura Demarteau –

icon-reviews.png

“Ik heb het genoegen gehad om opgroeigeluk te mogen leren kennen dankzij een wedstrijd. We hebben leuke gesprekken gehad over opstakel(tjes) waar ik tegenaan liep met mijn eerste kindje. Ze hielp mij hierbij een breder zicht geven op wat er mogelijk zou kunnen spelen en of het leeftijdadequaat is. Dankzij haar tips en advies kon ik mijn rust terug vinden en hiermee aan de slag. Ook kreeg ik van opgroeigeluk een overzicht hoe ik de motoriek en emotionele en sociale ontwikkeling bij ons kleintje kan stimuleren. Bedankt voor er te zijn voor mij!”

– Bieke Geeraerts –