Opgroeigeluk

helpt ouders ontspannen opvoeden

AANBOD


WORKSHOPS

OUDERPROGRAMMA
OPGROEIGELUK

PERSOONLIJKE
BEGELEIDING

KORTE
OPVOEDVRAAG

WAAR STAAT OPGROEIGELUK VOOR?

divider-stripe.png

Je kinderen zien opgroeien is prachtig, maar het ouderschap is regelmatig ook een ingewikkelde puzzel waarin iedereen wel eens de mist in gaat. Dit kan veel onzekerheid en stress oproepen. 

"Gelukkige ouders hebben gelukkige kinderen!"

Jij als ouder en jouw opvoeding vormen de basis voor een gelukkig leven van jouw kind(eren).

De wijze waarop jij jouw opvoeding vormgeeft, heeft alles te maken met hoe jijzelf bent opgevoed en hoe jij op dit moment in het leven staat. Zo geef je jouw kind(eren) bewust, maar vaak ook onbewust dingen mee.

"Kinderen doen niet wat je zegt, ze doen wat jij doet!"

Binnen de methodiek van Opgroeigeluk leer je als ouder bewust te zijn van je eigen gedrag en waar dit vandaan komt. Jouw gedrag is van directe invloed op het gedrag van je kind(eren).

Wanneer je zelf lekker in je vel zit, kun je in ontspannenheid opvoeden. Daarom besteden we aandacht aan het creëren van geluk voor jezelf als ouder en daarmee geluk binnen je gezin.

Ontspannen opvoeden heet dat!

HET GEZICHT ACHTER OPGROEIGELUK

Hi! Ik ben Nicole Slot, leerkracht, (ortho)pedagoog en oprichter van Opgroeigeluk.

Mijn missie is om zo veel mogelijk kinderen gelukkig te laten opgroeien.
Dat is mijn grote drijfveer!

Om deze missie te bereiken help ik sinds 2007 als leerkracht, kinderen in het basisonderwijs met veel plezier en toewijding bij hun algehele ontwikkeling. Tevens begeleid ik meer- en hoogbegaafde kinderen als Specialist Begaafdheid. 

Als (ortho)pedagoog in het onderwijs en binnen mijn eigen bedrijf, help ik ouders om in ontspannenheid op te voeden.
Ik ben heel dankbaar dat ik al zoveel ouders heb mogen begeleiden en elke dag mag bijdragen aan het gezinsgeluk in Nederland.

icon-reviews.png

“Ik heb het genoegen gehad om opgroeigeluk te mogen leren kennen dankzij een wedstrijd. We hebben leuke gesprekken gehad over opstakel(tjes) waar ik tegenaan liep met mijn eerste kindje. Ze hielp mij hierbij een breder zicht geven op wat er mogelijk zou kunnen spelen en of het leeftijdadequaat is. Dankzij haar tips en advies kon ik mijn rust terug vinden en hiermee aan de slag. Ook kreeg ik van opgroeigeluk een overzicht hoe ik de motoriek en emotionele en sociale ontwikkeling bij ons kleintje kan stimuleren. Bedankt voor er te zijn voor mij!”

- Bieke Geeraerts -

icon-reviews.png

“Ik ben super enthousiast. De inhoud van het programma is vernieuwend en van waarde. Het draagt bij aan zelfreflectie en geeft concrete handvatten om toe te kunnen passen binnen je opvoeding.”

- Michiel Kiggen -

icon-reviews.png

“Ik heb het programma als heel fijn ervaren. Ik heb bewust en onbewust veel tips meegenomen voor in de praktijk, zoals leren loslaten en omgaan met onzekerheden. De rust die ik nu overbreng is van directe invloed op mijn zoontje.”

- Nicole Palmer -

icon-reviews.png

“Ik heb het als zeer positief ervaren. In het eerste deel van het programma ligt het accent op je persoonlijke ontwikkeling als ouder. Het is een spiegel naar jezelf toe en geeft stof tot nadenken.”

- Karianne Roumen -

icon-reviews.png

 “Het programma is mooi opgebouwd, elke keer een nieuwe stap in een logische opvolging. Het spreekt mij aan dat er veel afwisseling is in werkvormen tijdens de bijeenkomsten.”

- Sonja Abbas -

icon-reviews.png

 “Het programma helpt om jezelf als ouder beter te leren kennen. Ik neem nu bewust meer tijd voor mezelf en zit lekkerder in mijn vel.”

- Pauline van Diepen -

icon-reviews.png

“Het programma doorloop je met een kleine groep ouders. Iedereen is anders, maar het geeft ook veel herkenning. Er heerst een open sfeer waar samen veel gedeeld wordt.”

- Marieke Houben -

icon-reviews.png

“Mij heeft het programma een stuk bewustwording gegeven van hoe je zelf in de opvoeding staat en reageert naar je kinderen toe. Door hier meer bij stil te staan en je kwetsbaarder op te stellen, kweek je begrip voor elkaar en gaan dingen vaak makkelijker en vanzelf.”

- Ritchie van Eekelen -

NEEM CONTACT OP!